Turisztikai képviseletek

Békés Vármegye Önkormányzata

Békés Vármegye Önkormányzata immár második alkalommal vesz részt a Temesvári Magyar Napok rendezvényen, amelynek során az érdeklődők megkóstolhatják vármegyénk ízeit, valamint megismerkedhetnek értékeinkkel sokszínű kiadványaink formájában. Szeretettel várunk minden kedves látogatót egy finom kézműves szörpre, néhány falat békési szilvalekváros papucsra, valamint büszkeségünk, a csabai kolbász is megkóstolható lesz pénteken és szombaton. Ingyenes vármegyei kiadványokkal várjuk az érdeklődőket, amelyekből megismerhetik a békési látványosságokat és vármegyei értékeinket. Jöjjön és ízlelje meg Békés vármegyét.

 

Tourinform Szeged

Szeged az egyik legnépszerűbb magyarországi turisztikai desztináció. Gazdag épített öröksége és kulturális kínálata vonzóvá teszi a turisták körében. A Temesvári Magyar Napokra szegedi turisztikai ajánlatokkal érkezünk. A szegedi szálláshelyek, attrakciók őszi kínálatát mutatjuk be és az év végéig megrendezésre kerülő rendezvényeket.

A rendezvény ideje alatt nyereményjátékot is indítunk és a helyesen kitöltők között mindennap 3 értékes nyereménycsomagot  is kisorsolunk.

 

Bács-Kiskun Vármegye

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat identitást erősítő programjának keretében, régi mondák, legendák alapján készült el az a mesekönyv, ami múltunk örökségeit hivatott őrizni. A Meseföld című könyv hősei pedig megelevenednek , hiszen egy Mesebusz járja a vidéket. Itt a kedves mesefigurákon kívül, számos program várja a gyerekeket. Színezhetnek, kvíz játékon törpölhetnek, hallgathatják, sőt láthatják is egyik-másik mesét és természetesen ajándékokkal gazdagon térhetnek haza. A felnőttek pedig vármegyénk helyi termelőitől begyűjtött finomságokat kóstolhatnak. Lekvárokat, szörpöket, házikolbászt, gyümölcsöket, melyek segítségével szeretnénk népszerűsíteni a hazai termékeket, a családi gazdaságokban termelt és előállított finomságokat.

 

Makó városa

A makói Hagymatikum Gyógyfürdő standjánál az érdeklődők napjában több alkalommal próbálhatják menedzer masszázsainkat, melyek javítják a vérkeringést és frissírtő hatásúak is.

Természetesen ingyenes turisztikai kiadványokat is felkínálunk a standunkhoz látogatóknak.

Bejegyzés megosztása