Morahalmi-gyogyfurdo-1

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

Az egészség és a családok szolgálatában

A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő egyre szélesebbre tárja kapuit. A fejlesztéseknek köszönhetően nyáron 21 medence áll a vendégek rendelkezésére, a téli hónapokban pedig 16 medencét (14 fedett és 2 szabadtéri) használhatnak.

A legkisebbeket fedett gyermekfürdő várja, az országosan is egyedülálló szaunapark pedig – összesen 11 szaunával és a hozzá tartozó relax medencetérrel – tökéletes kikapcsolódást nyújt a szülők, nagyszülők számára.

A magas ásványi anyag tartalmú gyógyvíz mellett a Móra-Vitál Kft. orvosai, szakképzett asszisztensei, gyógytornászai, gyógymasszőrei biztosítják a fiziotherápia három fő elemét: a megelőzést, a gyógyítást és az utókezelést. A wellness részlegen különböző vízi és szárazföldi kondicionáló tornák mellett a szépségápolás minden területével kényeztetik a vendégeket.

A fürdő széleskörű gyógy- és wellness szolgáltatásaival, fedett és szabadtéri élménymedencéivel, 15.000 m2-es parkosított zöldfelületével nem csupán a gyógyulni, hanem a kikapcsolódni, pihenni, és a sportolni vágyók igényeit is maximálisan kielégíti.

 

Morahalmi-gyogyfurdo-2